O Zizi.

Zizini izdelki za nosečke, doječke in otročke.
Za lepe sanje in dobro spanje.

Naj spim, dokler lahko, mi je rekla mama. Nikoli nisem pravzaprav razumela tega stavka, dokler (saj to je normalno) nisem postala mama. Sem pa že v nosečnosti vedela, kako pomembno je spanje. In spanje je veliko več kot to, da se utrujena skobacaš v posteljo in zaspiš.

Spanje je obred. Trenutki pred spanjem so kratek povzetek dneva. So misli, ki jim dovolim, da so, se pojavijo, jih slišim in gredo. To je čas za umirjanje in čas zame. Tako se glava umiri in telo sprosti. Otrok se lahko lepše razvija z manj stresa in več harmonije.

Zanj in zase sem ustvarila Zizo. Postala je del mojega spalnega obreda. Zavedanje, da bo vse dobro, da se lahko umirim in spočijem in povežem z otrokom. To so bili najini trebuščki, brezkompromisno brez motenj in zunanjega sveta. Verjela sem, da bo otrok preko mene začutil moj mir in veselje in se tega navadil, povezal tudi z Zizo. In res je, še pri 11-ih letih rad zaspi z blazino.

Tako je Ziza postala še en moj otrok z željo, da ustvarja spomine za starše in otroke. Da pomaga k dobremu spanju in dobremu razvoju otrok. Razširila sem jo v kolekcijo blazin za dojenje in za spanje otrok. Zame je pomembno, da lahko vsaka ženska izbere takšno blazino, kot ji je všeč, ker je vsaka izmed nas unikatna.

Zato kolekcijo ves čas posodabljam in nikoli ni samo “v enem trendu”. Obožujem pestrost narave in ljudi. Takšna je tudi Ziza. Varna, udobna, srčna.

Ustvarjena za dobro spanje celotne družine.