Piškotki

Uporaba piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o obisku na spletni strani, ki se ob obisku namesti na vašem računalniku. Piškotek je namenjen hitrejšemu in enostavnejšemu obisku spletne strani in na noben način ne spreminja programja vašega računalnika. Izbris piškotka iz vašega računalnika v nobenem primeru ne spremeni načina delovanja vašega računalnika in ne ogroža delovanja računalnika, operacijskega sistema, komponent in opreme.

V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani.

Podatke, pridobljene s pomočjo piškotkov, uporabljamo izključno za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ob obisku spletne strani. Podatki, zbrani na naši spletni strani, ne bodo posredovani tretjim osebam, če to ni izrecno navedeno. Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretjim osebam bo zahtevana izrecna odobritev.

Piškotke uporabljamo, da:

  • bolje razumemo in uporabimo uporabniške nastavitve in preference ob prihodnjih obiskih spletne strani,
  • ustvarjamo agregatne, neindividualizirane podatke o obisku spletne strani, ustvarjenih interakcijah na spletni strani, da lahko v prihodnje ponudbimo boljšo izkušnjo s spletno stranjo in njenimi storitvami. V ta namen lahko uporabimo uveljavljene in zaupanja vredne storitve tretjih oseb.

Več informacij o piškotkih si lahko preberete na tej povezavi.

Če izklopite piškotke, utegnejo biti nekatere funkcije spletne strani samodejno izklopljene.

Ziza uporablja piškotke in podobne tehnologije, s katerimi shranjujemo in pridobivamo podatke z vašega brskalnika. Preko piškotkov zbiramo podatke o vas, vaših preteklih odločitvah, vaših napravah in vaši spletni interakciji s spletno stranjo Ziza.

Nekateri podatki, pridobljeni preko piškotkov, npr. vaša identifikator in naslov IP, lahko v povezavi z drugimi podatki nam in našim partnerjem omogočijo, da vas posredno identificiramo. Nekateri piškotki, ki jih zbiramo, so nujni za delovanje spletne strani, drugi pa so neobvezni in nam, če jih sprejmete, pomagajo, da analiziramo in izboljšamo našo stran in produkte, obenem pa omogočajo, da vsebino in oglase prilagodimo vašim željam, potrebam in navadam.

To so piškotki, nujni za zagotavljanje storitev spletne strani.

Ker so ti piškotki nujni za zagotavljanje storitev spletne strani, utegne njihova zavrnitev pomeniti omejeno delovanje ali nedelovanje spletne strani. Vedno lahko zavrnete ali izbrišete piškotke z nastavitvami vašega brskalnika.

Če zavrnete uporabo piškotkov, bodo piškotki odstranjeni iz naše domene.

Informacije o shranjenih piškotkih lahko najdete na vaši napravi in v varnostnih nastavitvah vašega brskalnika.

Ti piškotki zbirajo informacije, ki so uporabljeni za boljše razumevanje uporabe spletne strani in za analitiko učinkovitosti spletnega marketinga ali pa za izboljšanje uporabniške izkušnje na tej spletni strani.

Če ne želite dovoliti uporabe teh piškotkov, jih lahko onemogočite.

Uporabljamo tudi druge storitve spletnih ponudnikov, kot so spletna trgovina, Google Fonts, ponudnike video vsebin in druge. Ti ponudniki utegnejo zbirati informacije, kot je vaš IP naslov, zato jih lahko onemogočite tukaj. Upoštevajte, da utegne to močno omejiti funkcionalnost in izgled te spletne strani. Spremembe bomo uveljavljene, ko osvežite spletno stran v svojem brskalniku.

Kontakt

Če imate kakršnokoli vprašanje glede uporabe piškotkov, nam svoje vprašanje pošljete preko kontaktnega obrazca na naši kontaktni strani.

Ziza, Marina Popović Frangež, s.p.
Jareninski vrh 3 D
SI 2221 Jarenina
T. +386 41 775 245